Beneficii

Greşelile de execuţie fac să slăbească structurile straturilor de izolare, ducând la apariţia punţilor termice – locuri care constituie „drumuri” pentru pierderea căldurii din interiorul caselor noastre.

Nu este îndeajuns doar ca fereastra să fie bine montată pe orizontală şi verticală pentru a spune că este montată corect. Montajul stratificat, numit în mod curent „la cald” constă în etanşarea trainică şi eficientă a locurilor de amplasare a ferestrelor în toc, în conformitate cu regula generală: „Mai bine izolat la interior decât la exterior”.

Montajul la cald reduce şi riscul de apariţie a mucegaiului în încăpere. Să nu uităm că noi, oamenii, suntem principalul producător de umiditate din locuinţele noastre.

Cum apare umiditatea în încăpere? Informaţiile de mai jos vă explică cum se produc vaporii de apă într-o locuinţă familială obişnuită:

korzysci1 korzysci2 korzysci3

Cantitatea de umiditate produsă în fiecare zi în diferite tipuri de locuinţe familiale:
2 persoane 3 persoane 4 persoane
8 litri de apă pe zi 12 litri de apă pe zi 14 litri de apă pe ziUtilizând tehnologia SWS veţi obţine o creştere a confortului termic în locuinţa dumneavoastră:

Beneficiile montajului la cald pentru investitor:

korzysci4

  • tocurile sunt curate şi sănătoase - fără urme de mucegai
  • strat uscat de spumă - reducerea pierderilor de energie
  • costuri mai mici legate de încălzirea clădirii